chevron_right
Monitorul oficial local
Csi Kszereda Va Rosha Za
Csikszereda
Csikszereda Latkep

Informatii importante

ÎNCHIDERI DE DRUMURI ÎN TIMPUL TURULUI CICLIST

Marți, 9 august, cea de-a XVI-a ediție a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc a început la Debrecen. Cursa ajunge în Ținutul Secuiesc din etapa a doua. În Miercurea-Ciuc sunt așteptate restricții de circulație și închideri de drumuri în următoarele intervale orare și pe următoarele tronsoane de drum.
Mai multe detalii

Închideri de drumuri cu ocazia Zilelor Municipiului

​Pentru a asigura buna organizare și desfășurare al Zilelor Miercurea-Ciuc, este inevitabilă închiderea unor străzi și drumuri din centrul orașului și eliberarea unor locuri de parcare.
Mai multe detalii

S-A LANSAT NOUA PAGINA DE WEB AL PRIMĂRIEI

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi a fost prezentat noul site web al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc. Cu noua pagină de internet, care se bazează pe noua identitate vizuală a instituției și oferă o gamă largă de informații, Primăria a făcut un pas important către o administrație digitalizată. Deși contentul este încă în curs de încărcare, www.miercureaciuc.ro este deja ușor de utilizat, orientat către client și transparent.
Mai multe detalii

ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA-CIUC 2022

Împreună din nou, ne putem bucura de întâlnirea valorilor locale, a trupelor locale şi a feţelor cunoscute. Să ne distrăm, să gătim, să facem sport şi să ne simţim bine împreună! Zilele municipiului Miercurea-Ciuc - ne place aşa!
Mai multe detalii

Un tur ciclist al Ținutului Secuiesc mai special

Pentru prima dată în istoria competiției, Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc se extinde dincolo de granițe. Startul se va da pe data de 9 august în orașul Debrecen din Ungaria, evenimentul din acest an fiind astfel rezultatul unei cooperări naționale.
Mai multe detalii
Szkk Huro2

TURUL ȚINUTULUI SECUIESC

Detalii arrow_forward_ios

Știri

Vezi toate
west east

Anunțuri

arrow_back arrow_forward

Calendar evenimente

Vezi toate
arrow_back arrow_forward