chevron_right
Helyi hivatalos közlöny
Csi Kszereda Va Rosha Za
Csikszereda
Csikszereda Latkep

Hasznos információk

ÚTLEZÁRÁSOK A SZÉKELYFÖLD KERÉKPÁROS KÖRVERSENYE IDEJÉN

Augusztus 9-én, kedden, Debrecenben kezdetét vette a XVI. Székelyföld Kerékpáros Körversenye. A verseny a második szakasztól érkezik meg Székelyföldre. Csíkszeredában az alábbi időpontokban és útszakaszokon várható forgalomkorlátozás és útlezárás.
Bővebben

Útlezárások a városnapok idején

A Csíkszeredai Városnapok gördülékeny lebonyolítása érdekében elkerülhetetlen a városközpont néhány utcájának, útszakaszának lezárása, illetve bizonyos parkolóhelyek felszabadítása.
Bővebben

BEMUTATTÁK A VÁROSHÁZA ÚJ HONLAPJÁT

​Eljött az idő: bemutatták Csíkszereda Városháza megújult honlapját. Az intézmény új arculatára alapuló, széleskörű tájékoztatást nyújtó weboldallal a Városháza fontos lépést tett a digitalizált ügyintézés irányába, és a következő egy-két évben továbbfejlesztik a most bemutatott honlapot. A tartalomfeltöltés még folyamatban van, a www.szereda.ro azonban már a mostani állapotában is felhasználóbarát, ügyfélközpontú és átlátható.
Bővebben

CSÍKSZEREDAI VÁROSNAPOK 2022

Ha augusztus első hétvégéje, akkor Csíkszeredai Városnapok! A mindennapokból igazi kikapcsolódást, igényes szórakozást nyújtó élménysorozat vár a csíkszeredaiakra! A Csíkszeredai Városnapok részletes programja:
Bővebben

FORMABONTÓ SZÉKELYFÖLDI KÖRVERSENY

A verseny történetében először terjeszkedik az országhatáron túlra Székelyföld Kerékpáros Körversenye.
Bővebben
Szkk Huro2

SZÉKELYFÖLDI KÖRVERSENY

Részletek arrow_forward_ios

Hírek

Összes megtekintése
west east

Hirdetések

arrow_back arrow_forward

Események

Összes megtekintése
arrow_back arrow_forward