HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Rendezvényajánló

JAN

SENTIMENTAL JOURNEY – Opra Monica koncertje

2020. január 10.
10

Január 10., péntek, 19.00 óra / Szakszervezetek Művelődési Háza

 

Opra Monica koncertje a Brassói Filharmonia tagjaival

Opra Monica egy "érzelmes utazásra” invitál ezzel a koncerttel, aki a Brassói Filharmonia tagjaival társult egy életigenlő produkcióra. A koncert repertoárja az énekesnő kedvenc dalait tartalmazza, illetve azokat a dalokat, amelyeket a visszajelzések alapján a közönség is leginkább kedvel a korábbi műsorokból.
Lesz benne sanzon és szving, pop és musical; amerikai, spanyol, magyar és román előadók dalai, megidézik Liza Minellit, Edith Piafot, Máté Pétert.

13 filharmonikus zenész kíséri majd a művésznőt, akikhez elektromos gitáron és zongorán társul a HarMony Band két tagja, Kertész Huba és Kertész János. De lesz mellettük dob, trombita és harsona is többek között.
A dalokat hangszerelte: Zeno Apostolache Kiss.

Hosszú évekig számtalan jeles esemény zenei hátterét Opra Monica hangja és a Back in Time zenekara jelentette. Ezt gazdag repertoárjuknak és igényességüknek köszönhették. 2016-tól más zenekarral, a HarMony coverbanddel láttuk feltűnni az énekesnőt, a Lady and the Tramps formációban pedig az amerikai swing, a párizsi sanzonok, a Karády-dalok hangulatát hozta.
Ezután következett ez a produkció a Brassói Filharmonia tagjaival, amelyre most a csíkszeredai közönséget is szeretettel várja.

Jegyek a Szakszervezetek Művelődési Házában kaphatók. Egy belépő ára 30 lej.

Rendezvényajánló

ÁPR A SZÜKSÉGÁLLAPOT IDEJÉRE TERVEZETT PROGRAMOK ELMARADNAK!
15
FEB 1917 – filmvetítés
21
FEB SLÁGEREBBJE – jubileumi koncert
14
FEB ERDÉLY CÍMERÉNEK TÖRTÉNETE – előadás
14
FEB JETIKÖLYÖK – animációs film a Csíki Moziban
12

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA