HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Rendezvényajánló

MÁJ

CSÍK-EXPO

2019. május 23.
23

2019. május 23–26., csütörtök–vasárnap / Erőss Zsolt Aréna 

Több évtizedes hagyománya van Csíkszeredában a Csík-Expónak, a fogyasztási cikkek nemzetközi kiállításának és vásárának. A kapuit 29. alkalommal megnyitó Csík-Expo számos hazai és magyarországi vállalkozás termékeit és szolgáltatásait kínálja. A kiállítás nemcsak a vásárlásról, a vásárról szól, hanem jó lehetőséget kínál a cégek közötti üzleti kapcsolatok kialakítására, tapasztalatcserére.

Rengeteg látványosság lesz a szolgáltató ipart képviselők részéről is! Az érdeklődők idén is megtekinthetik, kipróbálhatják, megvásárolhatják a termékeket, szolgáltatásokat. Menyasszonyiruha-bemutató, kozmetikai termékekről előadások, autók, biciklik kipróbálása, vidámpark és sok egyéb meglepetéssel is készülnek a szervezők, nemcsak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is. Az üzleti fórum és B2B találkozó sem maradhat el, így ide is szeretettel várnak minden vállalkozót, illetve vállalkozni vágyót.

A Csík-Expo „kapui” csütörtöktől szombatig 10.00–19.00 óra között, míg vasárnap 10.00–15.00 óra között tartanak nyitva az érdeklődők előtt.

 

Rendezvényajánló

JÚL XVII. FERENCES IFJÚSÁGI ZARÁNDOKLAT
28
JÚL Szilágyi Tibor: NYITOTT ABLAK – zenés játék
22
JÚL Szakács Attila Imre: GÖRÖNGYÖS ÚTON...EGY SZÉKELY ÉLETPÁLYA CSÍKBORZSOVÁTÓL SZATYMAZIG – könyvbemutató
18
JÚL GYŐRFFY LÁSZLÓ: NEKROSPEKTÍV – kiállítás
18
JÚL RÖPTETŐ – ÉRZELMI INTELLIGENCIA FEJLESZTŐ TÁBOR GYERMEKEKNEK
15

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA