HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Rendezvényajánló

FEB

SLÁGEREBBJE

2019. február 14.
14

SLÁGEREBBJE

2019. február 14., csütörtök, 19.00 óra / Szakszervezetek Művelődési Háza

Újra világslágerek élő zenei kísérettel a Nagy István Művészeti Középiskola jelenlegi és egykori diákjainak előadásában. Immár kilenc éve, hogy évről évre egy különleges zenei utazásba vehet részt a közönség a Slágerebbje csapata által.

A jelenlegi és egykori diákok arra törekszenek, hogy mindegyik évad felülírja az előzőt, és újabb szintet léphessenek a profizmus felé. A tavalyi nagykoncertet követően számos koncertfelkérésnek tettek eleget, ezáltal a helyi kulturális élet aktív résztvevőivé váltak. A Csíkszeredai Városnapok nagyszínpadán is bizonyítottak, képviselve városunkat, fiataljainkat. Tudásvágy, energia, maximalizmus, jó ízlés: repertóárjukban mindenki megtalálhatja kedvenc slágerét: a világslágereken át, a pop-rock, a klasszikus, etnofolk, valamint más stílusjegyek is fellelhetők.

Az előadás már ünneppé nőtte magát, így idén a szerelem hozza el nekünk kedvenc dalainkat. 2019. február 14-én, 19.00 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában egy újabb fergeteges nagykoncerttel készül számunkra a „Sláger stáb”.

Jegyek elővételben a Szakszervezetek Művelődési Házában vásárolhatóak.

 

Rendezvényajánló

JÚL XVII. FERENCES IFJÚSÁGI ZARÁNDOKLAT
28
JÚL Szilágyi Tibor: NYITOTT ABLAK – zenés játék
22
JÚL Szakács Attila Imre: GÖRÖNGYÖS ÚTON...EGY SZÉKELY ÉLETPÁLYA CSÍKBORZSOVÁTÓL SZATYMAZIG – könyvbemutató
18
JÚL GYŐRFFY LÁSZLÓ: NEKROSPEKTÍV – kiállítás
18
JÚL RÖPTETŐ – ÉRZELMI INTELLIGENCIA FEJLESZTŐ TÁBOR GYERMEKEKNEK
15

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA