HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Rendezvényajánló

JAN

A CSÍKSZENTSIMONI IFJÚSÁGI FÚVÓSZENEKAR ÚJÉVI HANGVERSENYE

2019. január 12.
12

2019. január 12., szombat, 17.00 és 19.30 óra / Városi Művelődési Ház

Fennállásának évfordulóját ünnepli a Csíkszentsimoni Ifjúsági Fúvószenekar, mely a helyi önkormányzat kezdeményezésére 2008-ban 30 taggal indult, a zenekar azóta is folyamatos utánpótlással bővül. Az elmúlt tíz évben több, mint kétszáz gyerek tanult a zenekarban, jelenlegi létszáma 90 személy.

Az Ifjúsági Fúvószenekar évente 45-50 koncertet tart. Többször is hallhattuk őket a csíkszeredai és megyei rendezvényeken, de számos helyen felléptek már az országban, és az országhatáron túl is ismertségnek, népszerűségnek örvendenek. A zenekar a tagok szorgalmának, kitartásának és a szakszerű továbbképzésének köszönhetően látványosan fejlődik, műsoranyaga egyre gazdagabb lesz, színesedik. Repertoárjukban egyaránt található történelmi induló, filmzene, népdalfeldolgozás, jazz, könnyűzene, magyar és nemzetközi sláger. 

Az előző években tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel, idén két előadással is várja a csíki közönséget a Csíkszentsimoni Ifjúsági Fúvószenekar. Jegyek elővételben a Csíki Mozi jegypénztárában (hétköznapokon 9–18 óra között) és a www.bilete.ro oldalon válthatók, illetve az előadás kezdete előtt egy órával a Városi Művelődési Házban.

Rendezvényajánló

JÚL XVII. FERENCES IFJÚSÁGI ZARÁNDOKLAT
28
JÚL Szilágyi Tibor: NYITOTT ABLAK – zenés játék
22
JÚL Szakács Attila Imre: GÖRÖNGYÖS ÚTON...EGY SZÉKELY ÉLETPÁLYA CSÍKBORZSOVÁTÓL SZATYMAZIG – könyvbemutató
18
JÚL GYŐRFFY LÁSZLÓ: NEKROSPEKTÍV – kiállítás
18
JÚL RÖPTETŐ – ÉRZELMI INTELLIGENCIA FEJLESZTŐ TÁBOR GYERMEKEKNEK
15

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA