HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Hírek

„A CSÍKSZEREDAI TÁJ SEBEI” FOTÓPÁLYÁZAT

JEGYZŐKÖNYV


 

Az IFI-INFOTIN, Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának Ifjúsági információs és tanácsadó irodája fotópályázatot hirdetett a Föld Napja alkalmából a város középiskolásai számára. A pályázat megnevezése és egyben témája: „A CSÍKSZEREDAI TÁJ SEBEI”.

A fotópályázaton csupán a Venczel József Faipari Iskolaközpont 6 diákja vett részt.

A beérkezett 18 fotó elbírálásánál a zsűri – Antal Attila alpolgármester, Csiszér András, Ady András – a Polgármesteri Hivatal munkatársai, Kristó Róbert, fotóművész – úgy döntött, tekintettel arra, hogy kevés munka érkezett be, és ezek nem feleltek meg teljes mértékben a pályázatban kért minden kritériumnak (kép tartalma, fotós fantáziája, képminőség, kivitelezés) az előirányzott díjakat nem osztja ki.

Továbbá a beérkezett pályamunkákat figyelembe véve az elbíráló bizottság azt a döntést hozta, hogy elismerésben részesíti a XI. A osztályos tanuló „Változtass” jeligéjű munkáját. A pályázók részvételét, munkáját és igyekezetét értékelve, az elbíráló bizottság úgy döntött, hogy könyvjutalomban részesít minden résztvevőt.

Az elismerések átadására május 12-én kerül sor a Polgármesteri Hivatal gyűléstermében 12.00 órától, amelyre szeretettel várunk minden pályázót és érdeklődőt!

Gostian Paula

Csíkszereda, 2006. május 11.


[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA