HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Hírek

ANUNŢURI DE DEZĂPEZIRE

De la începutul perioadei de iarnă, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a formulat numeroase anunţuri privitoare la dezăpezirea, curăţarea de gheaţă a trotuarelor prin intermediul mass mediei locale şi radiodifuzate.


 

În conformitate cu Hotărârea nr. 80/2004 (modificat prin Hotărârea nr. 141/2005) a Consiliului Local, privind „Normele de bună gospodărire pe teritoriul municipiului Miercurea-Ciuc, atât persoanele fizice, cât şi persoanele juridice care au în folosinţă imobil cu orice titlu şi asociaţiile de proprietari sau de locatari de la blocurile de locuit sunt obligate să asigure, ori de câte ori e necesar, curăţarea trotuarelor de zăpadă şi gheaţă pe porţiunile aferente imobilelor.

 

De la căderea primei zăpezi au fost emise 700 anunţuri de deszăpezire, urmate de 528 atenţionări, care au ajuns la deţinători.

 

În perioada acestor demersuri Serviciul de control urban al Primărei Municipiului Miercurea-Ciuc a fost nevoit să sancţioneze prin contravenţie 173 persoane juridice: firme, instituţii, pentru nerespectarea aplicaţiilor de dezăpezire şi înlăturarea gheţii.

 

Şi în cazul Huron Export Import SRL – însărcinat cu dezăpezirea spaţiilor publice ale oraşului – s-a emis o contravenţie pentru calitatea necorespunzătoare a lucrărilor efectuate.

 

Solicităm în continuare colaborarea concitadinilor, asociaţiilor de proprietari, firmelor, instituţiilor pentru satisfacerea acestor îndatoriri şi pentru asigurarea unui trafic pietonal cât mai fluent. 

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA