HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Hírek

DEBARASAREA GRATUITĂ DE PRIMĂVARĂ

25–29 aprilie 2016


Societatea de salubrizare S.C. ECO CSÍK S.R.L. în colaborare cu firma Sistem de Colectare – SLC Braşov S.R.L., beneficiind de colaborarea şi ajutorul primăriilor din zona Ciucului, organizează o mare acţiune gratuită de debarasare de primăvară.


În intervalul 25–29 aprilie programul se va desfăşura în municipiul Miercurea Ciuc. În această perioadă locuitorii caselor private sau proprietarii firmelor pot depune deşeurile menite să fie transportate în faţa porţilor sau sediilor. Deşeuri care vor fi transportate cu ocazia debarasării de primăvară sunt: piese de mobilier, aparate electronice sau electrice, hârtie, plastic, sticlă etc. Organizatorii roagă pe cei vizaţi să nu plaseze spre transportare deşeuri industriale sau deşeuri periculoase. Societatea de salubrizare S.C. ECO-CSÍK S.R.L. şi firma Sistem de Colectare – SLC Brasov S.R.L. se angajează să asigure transportarea deşeurilor în mod gratuit.

Organizatorii acţiunii vor răsplăti silinţa acelora care vor depune aparate electrice sau electonice de dimensiuni şi greutate mare (de ex. lăzi frigorifice, frigidere, combine frigorifice etc.) prin acordarea de bonuri-cadou în valoare de 3 x 10 lei; depunerea de maşini de spălat sau spălătoare de vase cu bonuri valorice de 2 x 10 lei, iar predarea a orice aparatură care este mai grea de cât 20 kilograme (televizoare, sobe, boiulere etc.) va fi bonificată cu un cupon valoric de 10 lei.

Pentru informaţii suplimentare sau anunţarea unui transport Vă rugăm să apelaţi numărul afişat: 0741-233 257.

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA