HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Hírek

INGYENES TAVASZI LOMTALANÍTÁS

Április 25–29.


Az ECO-CSÍK Kft. Regionális Hulladékgazdálkodási Vállalat és a Sistem de Colectare – SLC Braşov Kft. partnerségben a csíki önkormányzatokkal ingyenes lomtalanítást szervez.

Április 25–29. között az akció Csíkszeredában zajlik. Ebben az időszakban a családi házak lakói és a cégtulajdonosok kihelyezhetik a kapuk elé, vagy a cégszékhely elé a lomtalanításból származó hulladékot (bútordarabok, elektronikai cikkek, papír, műanyag, üveg stb.). A szervezők kérik az érintetteket, hogy ipari, valamint veszélyes hulladékot ne helyezzenek ki. Az ECO-CSÍK Kft. és partnere ingyenesen vállalja az elszállítást.

 A szervezők ajándékutalványokkal jutalmazzák azok igyekezetét, akik nagyméretű, használhatatlan elektomos készülékeiket ennek az akciónak a keretén belül adják le, így 3 x 10 lej értékű utalvány jár a fagyasztókért, hűtőszekrényekért, kombinált hűtőszekrényekért, 2 x 10 lej értékű utalvány a mosó- és mosogatógépekért, és 1 x 10 lej értékű utalvány abban az esetben, ha 20 kilónál súlyosabb készüléket ad le (tévé, kályha, bojler stb.)

 További információkért, vagy az elszállítandó hulladék bejelentéséért hívja a 0741 233 257-es telefonszámot.

[vissza]

Rendezvényajánló

OKT ELMARAD!!!! INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
29
OKT ELMARAD!!! Király István: EGY IFJÚKOMMUNISTA A DAMASZKUSZI ÚTON
22
OKT ELMARAD!!! Tircsné Dr. Propper Valéria: MAGYAR ÍRÓK A VILÁGHÁBORÚ(K) ÉS TRIANON POKLÁBAN
15
OKT ERDEI VIGASSÁGOK – gyerekhangverseny
14
OKT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 – időszakos tárlat
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA