HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Karácsonyi meglepetés iskolásoktól


Szívet melengető meglepetésben részesült ma délben Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának munkaközössége: a József Attila Általános Iskola III. C osztálya énekléssel és verssel kívánt áldott karácsonyt és boldog új évet a városháza alkalmazottainak.

Endes-Ábrahám Ákos, az osztály tanulója arany minősítést és különdíjat ért el a budapesti Nemzeti VERSeny idei döntőjén. Tanítőnője, Both Virág rendkívül büszke a tanítványára, de Ákos mellett azt is meg akarta mutatni, hogy mennyire ügyes a teljes osztályközösség.

„A legtöbb intézményhez kérni járunk: különböző támogatásokért, rendezvények helyszínéül szolgáló termekért. De adni ritkán szoktunk. Ebből a felismerésből született az ötlet, hogy megköszönjük az intézményeknek a folyamatos támogatást, és egyben megmutassuk, hogy osztályunk tagjai egyénekként és közösségként is mennyire ügyes tanulók” – mondta Both Virág.

A karácsonyi éneklést és a szavalatokat előbb Ráduly Róbert Kálmán polgármester köszönte meg, kiemelve, hogy nem volt még példa a hivatalban hasonló köszöntésre. A városháza dísztermében Füleki Zoltán alpolgármester is kellemes vakációt, boldog karácsonyt és eredményes új esztendőt kívánt a tanulóknak és családjuknak, a gyermekek pedig apró ajándékokkal távoztak.

A polgármesteri hivatal munkaközössége hálásan köszöni a csodálatos műsort!

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA