HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

MEZŐGAZDASÁGI NYILVÁNTARTÓ – VÁRJUK AZ ÜGYFELEKET


Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának Mezőgazdasági, kataszteri és erdőgazdálkodási irodája felhívja minden jogi és természetes személy figyelmét, akik csíkszeredai mezőgazdasági területtel, gépekkel rendelkeznek, valamint állatállományt tartanak, hogy a 25/1382/37/1642/14297/746/202/2020-as rendelet értelmében, jelentkezniük kell a Mezőgazdasági nyilvántartóba való bejegyzés érdekében, a következő beosztás szerint:

  • február 1.–március 1. között a család összetételét, az állatállományt, tulajdonában levő földterületeket és mezőgazdasági gépek bejelentése. Továbbá, ha bármilyen változás történt a gazdaságában (területek adás-vétele, területcsere, állatállományának növekedése vagy csökkenése) minden jogi vagy természetes személy köteles ezt a változást bejelenteni a mezőgazdasági irodában;
  • május 1–30. között a főbb kultúrák termesztésére, megművelt területekre, a telepített gyümölcsfák darabszámára vonatkozó adatok bejelentése;

A 2008/28-as számú kormányhatározat alapján ennek elmulasztása 100-tól és 500 lejig terjedő büntetést von maga után a fizikai személyek esetében, míg a jogi személyek 300–1500 lejre bírságolhatóak.

A mezőgazdasági nyilvántartóba való bejegyzésre polgármesteri hivatal 27-es számú irodájában ügyfélfogadást biztosítunk. Előjegyzés szükséges a 0735-209469-es telefonszámon, vagy a mezogazdasag@szereda.ro e-mail címen.

Kérjük a gazdák együttműködését a nyilvántartók kitöltése során!

A kapcsolódó nyilatkozatot IDE kattintva tölthetik le.

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA