HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Jogosítvány a jövőhöz: nemsokára lejár a határidő


Igyekezniük kell azoknak a fiataloknak, akik támogatásra pályáznak a Közösségért Alapítvány Jogosítvány a jövőhöz nevű kiírásából: a sofőriskolával járó költségeket részben vagy teljesen fedező programra legkésőbb jövő szombatig postázniuk kell az iratcsomót.

A Közösségért Alapítvány a MOL Románia támogatásával hirdette meg tavaly novemberben – immár ötödik alaklommal – a Jogosítvány a jövőhöz elnevezésű programját.

A kiírás célközönségét az 1995. január 1. és a 2002. szeptember 1. között született, hátrányos anyagi körülmények között nevelkedő, általános, közép- vagy szakiskolai végzettséggel rendelkező fiatalok képezik. Legfeljebb 3000 lejt nyerhetnek az alapítványtól a B, C vagy D kategóriájú jogosítvány megszerzését tervezők – előnyt élveznek azok, akik esetében a járművezetői engedély a munkavállaláshoz szükséges.

A pályázati iratcsomó összeállítására már csak tíz napjuk maradt a támogatás lehetőségével élni kívánóknak. Az érdeklődők a www.pentrucomunitate.ro és a www.molromania.ro honlapon találják meg a program részletes leírását.

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA