HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

LÉTREJÖTT A SZÉKELYFÖLDI DIÁKMUNKAPORTÁL


Új közösségi platformot indít a Hargita Megye Tanácsa által létrehozott Hargita Megyéért Egyesület. A www.diakmunka.ro portál azzal a céllal született, hogy segítse a kereslet és kínálat talákozását, azok a fiatalok akik hétvégén, vakációban vagy akár egyetemistaként tanév közben is szeretnének dolgozni kapcsolatba kerülhessenek a munkaadókkal, akiknek szintén szükségük van időszakosan vagy rendszeresen fiatal munkaerőre.

Az elmúlt időszakban megfigyelt trend, hogy egyre nagyobb igény fogalmazódik meg a középiskolás és egyetemista diákok részéről, hogy még tanulmányaik ideje alatt kipróbálhassák magukat a munkaerő piacon, részben a nagyon hasznos tapasztalatok, részben a saját jövedelemszerzés lehetősége miatt. A Hargita Megyéért Egyesület ebből kifolyólag hozta létre ezt az online portált és az ehhez kapcsolódó közösségi platformot a diákmunkát keresők és ajánlók részére.

Az ajánlatok feltöltése és jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A személyes adatokat a belső rendszer védi.[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA