HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

INDUL AZ OLTÁSKAMPÁNY HARMADIK SZAKASZA


Ma kezdődik a koronavírus elleni oltáskampány harmadik szakasza, és a déli órákban lehetőség nyílik a regisztrációra, valamint a Hargita megyei oltóközpontokba történő előjegyzésre is. Csíkszeredában megnyílik a zsögödfürdői központ.

 

 

Az előzetes bejelentéseknek megfelelően ma, március 15-én elkezdődik az előjegyzés az oltáskampány harmadik szakaszára. Ezzel kezdetét veszi a legnagyobb tömeget megszólító szakasz: valamennyi 16 éven felüli állampolgár regisztrálhat az oltási platformon (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro). Az újonnan regisztráltak megjelölhetik a számukra megfelelő oltóközpontot, de a tulajdonképpeni előjegyzés csak akkor történhet meg, ha éppen rendelkezésre áll szabad időpont. Ha nincs, akkor SMS-ben kap értesítést a legközelebbi szabad időpontról, figyelembe véve, hogy továbbra is elsőbbséget élveznek a második szakaszban érintett személyek. Előjegyzés céljából továbbra is hívható a 021–4144425-es telefonszám.

Csíkszeredában megnyílik az egykori Zsögödfürdői Vendéglőben kialakított oltóközpont is, így ez is megjelenik választható opcióként. A Hargita megyei várólistákat ma 11.00 és 13.00 óra között teszik elérhetővé.

A frissen regisztráltak várhatóan áprilistól kaphatják meg az első oltást.

 

2021. március 15.

[vissza]

Rendezvényajánló

DEC NÉGY VASÁRNAP, NÉGY GYERTYALÁNG - 3. vasárnap
12
DEC ÖLTS LELKEDRE ÜNNEPLŐT – a Karaván együttes adventi koncertje
12
DEC Herendi Gábor: TOXIKOMA – magyar dráma
10
DEC KARÁCSONYI GASZTRÓFORGATAG
05
DEC ADVENTI KIRAKODÓ
04

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA