HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

ÚJ HELYSZÍNEN A KIHELYEZETT SZOCIÁLIS ÜGYFÉLFOGADÁS


Csíkszereda Megyei Jogú Város Szociális Igazgatósága a keddi és csütörtöki napokon új helyszínen – a Harvíz Rt., Akác utca 1. szám alatti székhelyén (választások alkalmával a 11-es körzetszámú épületrész) – áll az ügyfelek rendelkezésére.

A koronavírus-járvány megfékezésére hozott eddigi döntésekkel összhangban, annak ismeretében, hogy a továbbiakban is szükséges, hogy azon személyeknek is lehetőségük nyíljon ügyintézésre, akiknek nem áll módjában a polgármesteri hivatal (www.szereda.ro) vagy a Szociális Igazgatóság elektronikus ügyintéző-felületét (e-mail: social@szereda.ro), telefonos, vagy a postai szolgáltatásokat használni: a Szociális Igazgatóság továbbra is kihelyezett ügyfélfogadási ponttal áll az érdeklődők rendelkezésére.

Az ügyfélprogram a szociális szolgáltatásokat, juttatásokat igénylők, a sürgősségi beavatkozásra szorulók, avagy a fogyatékkal élők ügyvivőinek és a személyi gondozóknak, valamint az idős személyek gondozását ellátóknak áll a rendelkezésére.

Az ügyfélfogadási ponton, amely választási időszakban a 11-es körzetszámú épületrész – a Harvíz Rt. központja: Akác utca 1. szám – keddi és csütörtöki napokon, 09.00 és 11.00 óra között fogadják az érdeklődőket.  

Ugyanakkor fontos kihangsúlyozni, hogy az érvényben lévő egészségvédelmi szabályoknak megfelelően, a továbbiakban is mindenképpen szorgalmazzák az e-mailes, telefonos vagy postán keresztüli ügyintézést, a jelen ügyfélfogadási forma csakis azok számára fenntartott, akiknek másféle kapcsolatfelvételi lehetőségük nincs.

Bővebb információkat a 0266–315120/115, 141 vagy 191-es belső hívószámon, illetve a social@szereda.ro e-mail címen igényelhetnek.

 

2020. november 16.

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA