HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

BŐVÍTJÜK A HAVI VÁSÁRT!


Ez az év mindannyiunkat próbára tesz. Folyamatosan, egyre több termelő keresett meg bennünket a havi vásár kapcsán és érdeklődtek a részvételi lehetőségek felől. Ami a gondolatainkban eddig kirajzolódni látszott, most megerősítést nyerve vált meggyőződéssé, hogy jóval több termelőt és kézművest kell támogatnunk, ezáltal is segítve a kis egyéni és családi vállalkozásokat ebben az embert próbáló időszakban.

Ezekből a megfontolásokból arra az elhatározásra jutottunk, hogy megtörjük az eddigi rutint és a rendszeres havi vásárt térben, időben és felhozatalában is bővítjük:

    • Az Erőss Zsolt Aréna szomszédságában felállított helyszín a jövőben kizárólag az élelmiszer jellegű termékeket forgalmazó termelők otthona lesz. Az egyéb termékeket forgalmazó kézművesek helyén így 15-20 új értékesítési pont szabadul fel a termelők javára. A vásár időpontja változatlanul minden hónap harmadik szombatja marad 08.00 és 14.00 óra között.

    • A NEM élelmiszer jellegű termékek vására búcsút int az Aréna helyszínének és a Promenádra költözik, ahol havonta összesen 40 kézműves vehet részt. A vásárt havonta két alkalommal rendezik meg: minden hónap első és második szombatján 09.00 és 18.00 között. 

Miért jó ez így?

    • Az új rendszernek köszönhetően az eddigi 40 helyett havonta 80 termelő és kézműves jut bevételi forráshoz ebben a nehéz időszakban, továbbá bővül és változatosabbá válik a vásárlók elé tárt felhozatal.

[vissza]

Rendezvényajánló

DEC NÉGY VASÁRNAP, NÉGY GYERTYALÁNG - 3. vasárnap
12
DEC ÖLTS LELKEDRE ÜNNEPLŐT – a Karaván együttes adventi koncertje
12
DEC Herendi Gábor: TOXIKOMA – magyar dráma
10
DEC KARÁCSONYI GASZTRÓFORGATAG
05
DEC ADVENTI KIRAKODÓ
04

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA