HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

ZÖLD ÚT A RENDEZVÉNYEKNEK


Csíkszereda Megyei Jogú Város Önkormányzata a június 26-i soros havi ülésén módosította korábbi határozatát, így már június 30. után helyet adnak a korábban augusztus 31-ig felfüggesztett szabadidős és kulturális programoknak.

Zöld utat kapott így a júliusban tervezett Ezer Székely Leány Napja és a Régizene Fesztivál is, az egészségügyi és kulturális minisztérium legújabb rendelkezéseinek betartásával.

Csíkszereda Önkormányzata az áprilisi 2020/100-as számú határozatában felfüggesztette a kulturális és sportrendezvények szervezését és támogatását 2020. augusztus 31-ig, de ugyanebben a határozatban azt is rögzítette, hogy – a járványügyi helyzet ismeretében – júniusban felülbírálják a helyi jogszabályt. A felülbírálat megtörtént, a testület egyhangúlag elfogadta a Füleki Zoltán alpolgármester által előterjesztett módosítást.

A legfeljebb 500 fős részvételt (ülőhellyel rendelkező közönség száma) az Országos Katasztrófavédelmi Bizottság 2020/26-os számú határozata rögzíti.

A napirenden szereplő 33 határozattervezet között többek közt bérleti szerződés-meghosszabbításról, tulajdonjog-visszaállításról, egyesületi tagsági díjak befizetéséről

döntött a testület.

 

2020. június 25.

[vissza]

Rendezvényajánló

DEC NÉGY VASÁRNAP, NÉGY GYERTYALÁNG - 3. vasárnap
12
DEC ÖLTS LELKEDRE ÜNNEPLŐT – a Karaván együttes adventi koncertje
12
DEC Herendi Gábor: TOXIKOMA – magyar dráma
10
DEC KARÁCSONYI GASZTRÓFORGATAG
05
DEC ADVENTI KIRAKODÓ
04

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA