HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

MEGÚJUL A REBREANU ISKOLA IS


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala és a helyi Tectum Company Rt. képviselői ma, június 3-án aláírták a Liviu Rebreanu Általános Iskola felújítására vonatkozó kivitelezési szerződést. A munkálat várhatóan még ebben a hónapban elkezdődik.

Több eredménytelen közbeszerzési eljárást követően sikerült kivitelezőt találni a Liviu Rebreanu Általános Iskola épületének teljes felújítására. A csíkszeredai Tectum Company Rt.-vel ma, június 3-án 6,13 millió lej értékben írták alá a kivitelezési szerződést. Az Európai Unió hozzájárulása 2,61 millió lej, az állami költségvetés pedig 400 ezer lejjel járul hozzá. A fennmaradó 3,11 millió lejt helyi alapokból biztosítják. A szerződés időtartama hat hónap, és a kezdési parancsot várhatóan június közepén adja ki a polgármesteri hivatal.

A munkálat ez esetben is magában foglalja a villanyhálózat, az ivóvíz- és szennyvízhálózat, valamint a fűtésrendszer teljes felújítását, a falak és a tetőzet hőszigetelését, a tetőzet felújítását, továbbá napelem-rendszer telepítését.

 

2020. június 3.

[vissza]

Rendezvényajánló

DEC NÉGY VASÁRNAP, NÉGY GYERTYALÁNG - 3. vasárnap
12
DEC ÖLTS LELKEDRE ÜNNEPLŐT – a Karaván együttes adventi koncertje
12
DEC Herendi Gábor: TOXIKOMA – magyar dráma
10
DEC KARÁCSONYI GASZTRÓFORGATAG
05
DEC ADVENTI KIRAKODÓ
04

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA