HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

SZEMÉLYNYILVÁNTARTÓ KÖZSZOLGÁLAT: FONTOS ELŐJEGYZÉSI TUDNIVALÓK


Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának két osztályán újraindul a személyes ügyfélfogadás május 18-án, hétfőn. Egyikük a személynyilvántartó közszolgálat, amelynél változik az előjegyzés módja. A közszolgálat munkanapokon 9.00–13.00 és 14.00–18.00 óra között, szombaton pedig 9.00–13.00 óra között várja az állampolgárokat.

A személyi igazolványok igénylését és átvételét a korábban megszokott helyszínen tehetik meg. 2020. május 18. és 22. között a március 16. és április 10. közötti időszakban előjegyzéssel rendelkező személyeket ütemezik újra.

Új időpontfoglalásra május 25-től lesz lehetőség, a csíkszeredai lakosok számára a szem@szereda.ro e-mail címen. Szükséges közölni a nevet, a lakcímet, az ügyintézés okát, valamint egy telefonszámot. Az ütemezést telefonon közlik az kérvényezővel.

A Csíkszeredai Lakosságnyilvántartó Közszolgálathoz tartozó csíki községek és Tusnádfürdő város lakói az előjegyzést a lakhelyük szerinti polgármesteri hivatalon keresztül végzik.

A személynyilvántartó közszolgálat keretében működő anyakönyvi hivatal irodájába csak előzetes telefonos bejelentkezés után engedik be az ügyfeleket (telefonszám: 0743–058577).

 

2020. május 15.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA