HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

TIFF-filmek: jegyek válthatók a decemberi vetítésekre


Jegyeket vásárolhatnak a mozikedvelők arra a négy filmre, amelyeknek a vetítését érdeklődés hiányában elhalasztották novemberben. A legjobb idei román játékfilmeket december 12–13-án tekinthetik meg a Csíki Moziban, de immár nem a TIFF-karaván keretében.

A TIFF-karaván a 2019-ben bemutatott legjobb román filmeket hozta volna el Csíkszeredába novemberben, de annyira kevés jegy kelt el, hogy a szervezők halasztás mellett döntöttek.

A Mo és a Parking című filmet december 12-én 18.00, illetve 20.30 órától vetítik a Csíki Moziban, az Arestet és a La Gomerát pedig 13-án, ugyancsak 18.00, illetve 20.30 órai kezdettel.

Az elmaradt novemberi vetítésekre vásárolt jegyek továbbra is érvényesek, de akinek nem felel meg az új időpont, visszaválthatja a belépőt a mozi jegypénztárában (amennyiben ott vásárolta), vagy az office@bilete.ro email-címen. Az újra kitűzött vetítésekre már elérhetők a jegyek bilete.ro oldalon, valamint a mozinál is megvásárolhatók (munkapokon 9.00 és 18.00 óra között, szombatonként pedig 10.00 és 15.00 óra között.

 

Jegyek:

https://www.bilete.ro/mo/

https://www.bilete.ro/parking/

https://www.bilete.ro/arest/

https://www.bilete.ro/la-gomera/

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA