HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

FELSZABADULT A FORGALOM A HUNYADI JÁNOS UTCÁN


Az épülő kiskereskedelmi park bejáratánál létesített körforgalom október 30-i befejezését követően felszabadult a forgalom a Hunyadi János utcán. Így már csak a táblák kihelyezése, a járda aszfaltozása és az útfestés maradt hátra – mindezek várhatóan jövő héten valósulnak meg, amennyiben az időjárás lehetővé teszi.

A város egyik legforgalmasabb utcáján, a Hunyadi János utcán júliusban lépett érvénybe a forgalomkorlátozás, az épülő, Nest nevű kiskereskedelmi park gépjárművekkel való megközelítéséhez ugyanis szükség volt körforgalom létesítésére és egy útszakasz teljes felújítására. Ezzel együtt korszerűsítették az esővízelvezetést és a közvilágítást is. A munkálatokat a beruházó rendelte meg.

Július óta időnként részleges forgalomkorlátozásokat – fényrendőrrel irányított félsávos lezárásokat – eszközöltek, csúcsidőben pedig torlódások alakultak ki ezen a szakaszon. Október 30-án viszont megszűntek a forgalmi korlátozások: az útfelület teljes hosszában használható mindkét irányban.

A forgalombiztonsági táblák még hiányoznak és hátravan a festés is, a járdát pedig rövidesen aszfalttal borítják. Amennyiben az időjárási feltételek lehetővé teszik a jövő héten befejezik a munkát.

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA