HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

CSÍKSZEREDAI VÁROSNAPOK - FELHÍVÁS


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala ebben az évben is augusztus első hétvégéjén, 2016. augusztus 4–7. között szervezi meg a Csíkszeredai Városnapok rendezvénysorozatot, amely a hagyományoknak megfelelően kulturális, sport-, gasztronómiai, népművészeti és szabadidős eseményeket foglal magában. Városunk intézményeiben és közterein számos programpont kínál tartalmas kikapcsolódást és szórakozást Csíkszereda polgárainak és vendégeinek.

 

Ezúton hívjuk fel figyelmét mindazoknak, magán- és jogi személyeknek, program- és műsorszolgáltatóknak, civil egyesületeknek és vállalkozóknak, hogy amennyiben olyan program- vagy szolgáltatás kínálatuk van, amelyről úgy ítélik, hogy illeszthetőek a Csíkszeredai Városnapok kínálatába, részt vennének, kereskedelmi tevékenységgel, termékbemutatóval, illetve szolgáltatói- vagy anyagiakkal járulnának hozzá a rendezvénysorozat sikeréhez, kérjük jelezzék ajánlatukat és együttműködési szándékukat a Városháza titkárságán.

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala együttműködési szerződést köt a Csíkszeredai Városnapok kínálatát színesítő ajánlattevőkkel.

 

Ajánlataikat várjuk írásban a varoshaza@szereda.ro e-mail címen 2016. július 15., péntek 12.00 óráig.

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA