HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

2016. JÚNIUS 21-TŐL IGÉNYELHETŐ AZ ÉLELMISZER-TÁMOGATÁS


Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának Szociális közszolgálata ezúton tájékoztatja az érintetteket, hogy az Európai Unió intervenciós tartalékaiból származó élelmiszer-támogatás – a személyenkénti 2 kg búzaliszt, 4 kg kukoricaliszt, 0,8 kg száraz tészta, 4 liter olaj, 2 kg cukor, 0,6 kg húskonzerv, 0,4 kg májkrém, 2 kg rizs, 0,8 kg paradicsompüré, 1 kg szemespaszuly – átvehető a Multiidea Kft. Hargita út 60/bis szám alatti raktárában 2016. június 21-től, munkanapokon 11.00–15.00 óra között.

Az élelmiszer-támogatásra a szociális támogatásban részesülők (szociális támogatás, családi pótlék), a segélyezett és nyilvántartásban lévő munkanélküliek (450 lejig), a súlyos fogyatékkal élők (I. és II. fokozat), valamint a kisnyugdíjasok (450 lejig) jogosultak. Az élelmiszercsomagok átvételekor a jogosultnak kötelező felmutatni az eredeti személyazonossági igazolványt.

Az említett kategóriák képviselői csak abban az esetben nyernek jogosultsági státust, ha az élelmiszer-támogatás átvételének pillanatában bemutatják és leadják az állapotukat igazoló iratok másolatát.

Szükséges iratok: személyazonossági igazolvány, az utolsó havi munkanélküli támogatás szelvénye, nyugdíjszelvény, illetve a fogyatékosságot igazoló bizonyítvány másolata, szociális támogatást vagy családi pótlékot megállapító rendelet vagy szelvény.

Amennyiben valaki jogosult az élelmiszer-támogatásra, de nem szerepel a listán, feliratkozhat a pótlistára, 2016. augusztus 5-től kezdődően a fent említett raktár székhelyén.

Szükséges iratok: a személyazonossági igazolvány és a jogosultságot igazoló dokumentum másolata, (nyugdíjszelvény, munkanélküli-támogatást igazoló szelvény, fogyatékosságot igazoló végzés, szociális támogatást vagy családi pótlékot megállapító rendelet vagy szelvény).

Bővebb információkat a Szociális közszolgálat 0266-315120/115-ös telefonszámán vagy a polgármesteri hivatal 28-as számú irodájában igényelhetnek.

[vissza]

Rendezvényajánló

JÚN BAROKK FORMÁK ÚJRAGONDOLVA
22
JÚN KERESZTÚTON – néptánc-színházi előadás a bukovinai székelyek kálváriájáról
21
JÚN SHAPOVALOV ÉS A CSÍKI KAMARAZENEKAR
20
JÚN LÁNYOK, ASSZONYOK NAGY IMRE MŰVÉSZETÉBEN – időszakos kiállítás
18
JÚN UNSCENE – Művészeti Egyetemek Fesztiválja
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA