HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

INGYENESEN OSZT SZELEKTÍV GYÜJTŐZSÁKOKAT AZ ECO-CSÍK KFT.


Az ECO-CSÍK Kft. regionális hulladékgazdálkodási vállalat partnerségben Csíkszereda Önkormányzatával f.é. március 21. és április 8. között ingyenes szelektívzsák-osztást szervez.

Az újrahasznosítható hulladékok hatékonyabb gyűjtése érdekében felkérjük a családi házak tulajdonosait, hogy gyűjtsék a kiosztott műanyag zsákokba az újrahasznosítható hulladékokat. A kiosztott műanyagzsák-tekercsek 12 darab zsákot tartalmaznak, amelyeket egész évre osztunk ki. Kérjük a lakosságot, hogy ezekbe a zsákokba kizárólag újrahasznosítható hulladékot tegyenek. A helytakarékosság érdekében kérjük, a kartonokat és PET-palackokat tapossák laposra.

A teli zsákokat havonta egyszer, a hónap utolsó hulladékszállítási napján kell kitenni a háztartási hulladék mellé, amit aznap külön elszállítunk a válogatóműbe, újrahasznosítás céljából. Új zsákokat a 0723-647567, 0737-026876 vagy a 0737-026870-es telefonszámokon igényelhetnek.

Ennek érdekében az ECO-CSÍK Kft. a médián, saját honlapján és a facebook oldalán keresztül tudatja a felhasználókkal a fenti eseményeket.

Észrevételeiket, javaslataikat kérjük, közöljék! Támogatásukat előre is köszönjük!

[vissza]

Rendezvényajánló

OKT ELMARAD!!!! INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
29
OKT ELMARAD!!! Király István: EGY IFJÚKOMMUNISTA A DAMASZKUSZI ÚTON
22
OKT ELMARAD!!! Tircsné Dr. Propper Valéria: MAGYAR ÍRÓK A VILÁGHÁBORÚ(K) ÉS TRIANON POKLÁBAN
15
OKT ERDEI VIGASSÁGOK – gyerekhangverseny
14
OKT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 – időszakos tárlat
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA