HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

 

A „Liviu Rebreanu Általános Iskola felújítása” című pályázat keretében – az általános célkitűzés értelmében – valósul meg az épület hőszigetelése, a fűtés-, a melegvíz- és a villanyhálózat korszerűsítése, valamint mechanikus szellőztető berendezés felszerelése a benti levegő minőségének biztosítására. Az iskola energetikailag hatékony műszaki felszereltséget, illetve korszerű napelemek is kap.

 

A Liviu Rebreanu Általános Iskola felújítása című, 115400 MySMIS kóddal rendelkező pályázat a Regionális Operatív Program 2014–2020 keretében valósul meg, összértéke 4.013.136,07 lej, melyből 3.015.259,37 lej vissza nem térítendő támogatás, a kedvezményezett, Csíkszereda Megyei Jogú Város hozzájárulása pedig 997.876,70 lej. A pályázat 2018. május 14. és 2019. július 31. között valósul meg.

A Regionális Operatív Programot országos szinten a Regionális Fejlesztési és Közigazgatási Minisztérium irányítja, regionális szinten pedig a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség. 

További információk az Európai Unió által finanszírozott programokról a www.fonduri-ue.ro, a www.inforegio.ro, illetve a facebook.com/inforegio.ro oldalokon találhatóak.

Rendezvényajánló

JÚL XVII. FERENCES IFJÚSÁGI ZARÁNDOKLAT
28
JÚL Szilágyi Tibor: NYITOTT ABLAK – zenés játék
22
JÚL Szakács Attila Imre: GÖRÖNGYÖS ÚTON...EGY SZÉKELY ÉLETPÁLYA CSÍKBORZSOVÁTÓL SZATYMAZIG – könyvbemutató
18
JÚL GYŐRFFY LÁSZLÓ: NEKROSPEKTÍV – kiállítás
18
JÚL RÖPTETŐ – ÉRZELMI INTELLIGENCIA FEJLESZTŐ TÁBOR GYERMEKEKNEK
15

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA