HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

 

Magas energiahatékonyság és alacsony fenntartási költségek – íme csak néhány hozadéka a Venczel József Szakközépiskola felújítását célzó pályázatnak, amelynek keretében hőszigetelik az épület falait, tetőterét és alagsorát, felújítják a fűtés-, a melegvíz- és a villanyhálózatot, korszerű szellőzőrendszert építenek be, illetve fotovoltaikus rendszer telepítenek.

A Venczel József Szakközépiskola felújítása című, 117775 MySMIS-kóddal rendelkező pályázat a Regionális Operatív Program 2014–2020 keretében valósul meg, összértéke 5.371.578,84 lej, melyből 4.412.884,24 lej vissza nem térítendő támogatás, a kedvezményezett, Csíkszereda Megyei Jogú Város hozzájárulása pedig 958.694,60 lej. A pályázat 2018. szeptember 4. és 2019. október 31. között valósul meg. A Regionális Operatív Programot országos szinten a Regionális Fejlesztési és Közigazgatási Minisztérium irányítja, regionális szinten pedig a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség. 

További információk az Európai Unió által finanszírozott programokról a www.fonduri-ue.ro, a www.inforegio.ro, illetve a facebook.com/inforegio.ro oldalokon találhatóak.

Rendezvényajánló

JÚL XVII. FERENCES IFJÚSÁGI ZARÁNDOKLAT
28
JÚL Szilágyi Tibor: NYITOTT ABLAK – zenés játék
22
JÚL Szakács Attila Imre: GÖRÖNGYÖS ÚTON...EGY SZÉKELY ÉLETPÁLYA CSÍKBORZSOVÁTÓL SZATYMAZIG – könyvbemutató
18
JÚL GYŐRFFY LÁSZLÓ: NEKROSPEKTÍV – kiállítás
18
JÚL RÖPTETŐ – ÉRZELMI INTELLIGENCIA FEJLESZTŐ TÁBOR GYERMEKEKNEK
15





 



KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


 



 



GALÉRIA