HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Hírek

FONTOS TUDNIVALÓK A SZENTATYA JÚNIUS 1-EI LÁTOGATÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Szervezési szabályzat


Június 1-jén Ferenc pápa az országban tartózkodik, mi több a II. János Pál pápa 1999-es útjától eltérően, programjába magyarok által lakott erdélyi (székelyföldi) vidéket is beiktatott, pontosabban a Csíkszeredához tartozó Csíksomlyót, amely minden évben pünkösdi zarándoklatával vonzza a hazai, külföldi hívők sok-ezreit. 

 

[tovább]

MOZGÓURNÁKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ


A közeledő, május 26-ai, Európa parlamenti választások, illetve népszavazással kapcsolatban tájékoztatnánk az érintetteket a mozgóurnákra vonatkozó szabályokról, fontosabb tudnivalókról.

[tovább]

A HÁZICSOKI SZÍNE

Csíkszeredai Könyvvásár 2019


Sok gyerek volt kíváncsi pénteken délelőtt a házicsoki színére. Na nem a csokoládéra, hanem A házicsoki színe című könyvre, amelyet a Csíkszeredai Könyvvásáron maga a kötet szerzője és illusztrátora, Molnár Krisztina mutatott be.

[tovább]

LELKI FELTÖLTŐDÉST NYÚJTÓ CSÍKSZEREDAI KÖNYVVÁSÁR


Csütörtökön délután hivatalosan is megnyitották a Csíkszeredai Könyvvásárt, amelynek során vasárnapig számtalan könyvbemutatóval, könyvújdonsággal várják a könyvek szerelmeseit.

[tovább]

MESÉK A CSODAFOGKRÉMRŐL ÉS A MACSKÁKRÓL

Csíkszeredai Könyvvásár 2019


A legifjabb olvasókat, a gyerekeket szólították meg a Csíkszeredai Könyvvásár első napján. Csütörtökön délben az Erős Zsolt Sportarénában ugyanis kinyílt Mosó Masa Mosodájának öreg kapuja, a Veronaki Zenekar felébresztette a benne lakó meseszereplőket, a betűket és a lelkes kis rajongókkal együtt hatalmas mulatságot kerekítettek.

[tovább]

<< < 1  2  3  4  5  ... 215  216  217 > >>

Rendezvényajánló

AUG MÁGNÁS MISKA – operett
28
AUG VANNAK VIDÉKEK – Bogdán Zsolt és a Kaláka együttes Kányádi-estje
24
AUG EGYEDÜL VAGYUNK? – tudományos-zenés előadás
20
AUG III. RICHÁRD – szabadtéri színházi előadás
14
AUG VERSEK ÉS DALOK – verskoncert
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA